Op zaterdag 11 april 2020 organiseert stichting RUIG survivalrun de eerste officiële survivalrun in Amsterdam. We mogen wel zeggen dat we daar apetrots op zijn! Afgelopen jaar is een groep enthousiaste vrijwilligers begonnen met het realiseren van onze wens: De survivalrun-sport zichtbaar maken in de hoofdstad. Inmiddels zijn er al talloze vergaderingen en bouwdagen geweest en komt de lente steeds dichterbij. We hebben de drive te pakken en kunnen niet wachten als straks het startschot klinkt. De eerste teams hebben zich al ingeschreven en omdat er een maximaal aantal teams van 20 is gesteld adviseren wij om je snel in te schrijven! inschrijven

Het parcours is ongeveer 1200 meter lang en zal ongeveer 25 hindernissen hebben. Als team van vier lopen jullie gedurende twee uur zoveel mogelijk ronden en het team wat de grootste afstand aflegt is de winnaar. RUIG verzorgd een mooi en uitdagend parcours met onder andere: swingover, apenhang over het water, combi-hindernissen en een uitdagende lastenloop.

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen wedstrijd! Stichting RUIG survivalrun is daarom nog opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wil jij ons komen helpen stuur ons dan een berichtje: email Alle hulp is welkom!

Als vrijwilliger mag je meedoen aan de pre-run op vrijdagavond! Op deze manier mis je niks van het spectaculaire parcours!