Trainingen afgelast

De ontwikkelingen omtrent het Corona virus gaan razendsnel en voor de veiligheid en gezondheid van iedereen heeft het bestuur van RUIG besloten om alle trainingen en bijeenkomsten (met uitzondering van de bouwdag op zaterdag 14 maart) tot 31 maart 2020 te cancelen. Onze trainingsbaan op Sportpark de Eendracht is voor individuele trainingen tussen 08:00 & 16:00 geopend voor leden.

SparkUnited is overdag alleen toegankelijk voor de studenten en docenten van het ROC.

RUIG Estafette run

Als organisatie van de RUIG Estafette run houden wij uiteraard alle berichtgeving rondom het corona virus goed in de gaten. Wij zullen het advies volgen die vanuit de Survivalrunbond en het RIVM afgegeven worden. Daarnaast zijn wij in overleg met Sportpark de Eendracht. Voor nu betekent dat dat er nog geen beperkingen zijn opgelegd voor het evenement. Via social-media en deze website houden we jullie op de hoogte over de RUIG Estafette run.

Foto-credit: HP-Foto