Vanaf vandaag mag de jeugd in Nederland weer sporten en vanaf volgende week kan dat ook bij RUIG! Na weken van thuisblijven kunnen we eindelijk weer gaan klimmen, rennen, klauteren en lekker bewegen.

RUIG biedt vanaf woensdag 6 mei trainingen aan en dat doen we in twee aparte leeftijdsgroepen. De groep 9 t/m 12 jaar & de leeftijdsgroep 13 t/m 18 jaar.

Corona-maatregelen

In verband met de maatregelen vanwege het coronavirus, biedt RUIG voorlopig gratis trainingen aan voor alle jeugd. Na aanmelding krijg je alle informatie toegestuurd.

Trainingstijden

Woensdag 16:00 tot 17:00 groep 9 t/m 12 jaar

Woensdag 17:30 tot 18:30 groep 13 t/m 18 jaar

Vrijdag 16:00 tot 17:00 groep 9 t/m 12 jaar

Vrijdag 17:30 tot 18:30 groep 13 t/m 18 jaar

Belangrijk om te vermelden is dat deze trainingstijden alleen gelden voor de huidige corona-crisis. In normale omstandigheden zal zaterdagochtend de vaste trainingsdag voor jeugd gaan worden.

Trainers

De jeugdtrainingen worden door twee trainers gegeven. Linda en Maarten hebben beide veel ervaring op gebied van survivalrun en staan te popelen om hun enthousiasme door te geven aan de jeugd. Check de trainerspagina voor meer informatie over de trainers.

Training

Het doel van de trainingen is plezier hebben. Daarnaast willen we kinderen enthousiast maken voor survivalrun en leren om te bewegen op een natuurlijke wijze. Leren klimmen, rennen en koppeltje duikelen. Maar ook leren om in jezelf te geloven, niet zomaar op te geven en leren om te gaan met tegenslag en succes. Niet voor niets is de slogan van survivalrun De strijd tegen de elementen”.

De trainingen zijn gericht op het behalen van je “RUIG diploma”. Voor dit diploma worden o.a. de survivalrun-technieken: voetklem, swingover, apenhang, catcrawl, netklimmen en doorzettingsvermogen behandeld. De grote vraag is dan: Ben jij RUIG genoeg?

Aanmelden

Je kan je via deze link aanmelden voor de trainingen.