Voor leden: check je e-mail voor de nieuwsbrief met alle informatie over trainen in corona-tijd.

Vanaf morgenavond mag RUIG weer georganiseerd trainen op Sportpark de Eendracht. Door het coronavirus en de daarbij bijbehorende richtlijnen is op 16 maart 2020 het sportpark dicht gegaan. Helaas konden we daardoor niet onze eerste survivalrun organiseren. Op 11 april 2020 zou de RUIG Estafette Run van start moeten gaan maar helaas, op deze prachtige en zonnige lentedag zat er een slot om het toegangshek. Gelukkig kunnen we vanaf morgen (aangepast) trainen en is iedereen extra fit bij de start van het nieuwe survivalrun-seizoen.

De leden van Survivalrunvereniging RUIG Amsterdam hebben de afgelopen maanden dan misschien niet kunnen trainen op de baan, er was wel genoeg activiteit. Een van de leden heeft zelfs een monkeybar op zijn balkon gebouwd, weer anderen zijn op de racefiets gesprongen of maakten extra hardloop-kilometers. Via social-media, beeldbellen een leuke online pub-quiz hielden we sociaal contact en RUIG organiseerde een leuke wandel puzzeltocht in de Tuinen van West.

Vanaf maandag 11 mei gaat RUIG weer trainen op de baan . Uiteraard hanteren we de richtlijnen van de NOC*NSF en SBN. Het bestuur heeft samen met de trainers een trainingsprotocol en een rooster opgesteld. Dit protocol is via de nieuwsbrief verzonden naar de leden van RUIG.

Graag vragen wij alle survivalrunners erop om de richtlijnen en regels te respecteren. Daarnaast wensen wij iedereen veel plezier op de survivalbanen, geniet van onze prachtige sport!