De Survivalruncoaches waren vorige week op bezoek bij RUIG. Jeroen en Niels maken een videoreportage van verschillende verenigingen in het land en kwamen ook in Amsterdam. We begonnen met de jeugdtraining waarbij Niels met ons mee trainde. Eerst kregen de Survivalruncoaches een nieuw shirt! De RUIG Estafette shirts, die ivm corona overgebleven waren zijn nu de clubshirts voor de jeugd! Alle jeugdleden krijgen een hagelwit RUIG-shirt met de opdracht om deze natuurlijk heel vies te maken, zo ook Jeroen en Niels! De jeugd was super enthousiast en lieten de boys uit Zwolle zien wat RUIG betekent. Voetklemmen, swingovers en vele andere technieken kreeg Niels te zien.

Na de jeugdtraining trainden de coaches met de volwassentraining mee en maakten ze opnames met hun drone. Na enkele interviews werden i.v.m. de intredende duisternis de camera’s aan de kant gelegd. Nu konden Jeroen & Eva (die assisteerde met camerawerk) ook lekker meetrainen en genieten van onze mooie trainingsfaciliteit. Het was een geslaagde avond. We zijn benieuwd naar de video, binnenkort te zien op het Youtube-kanaal van de Survivalruncoaches!