Sinds afgelopen week zijn er nieuwe richtlijnen omtrent het coronavirus. In samenwerking met Sportpark de Eendracht, de gemeente Amsterdam en het NOC*NSF is er hard gewerkt aan nieuwe en veilige sportregels. Het belangrijkste is dat de we gewoon mogen blijven survivallen. Want werken aan een gezond lichaam en een frisse kop is in deze moeilijke tijd extra belangrijk. De mentale en fysieke uitdaging om op onze survivalbaan te sporten brengt plezier, ontspanning en frisse lucht.

De leden van RUIG hebben allemaal de nieuwe richtlijnen per e-mail ontvangen. Ben jij geïnteresseerd in hoe onze sportrichtlijnen zijn opgesteld, stuur dan even een berichtje.

Een nieuwe hindernis: Het Voetmanpad

Omdat de survivalrunwedstrijden in Bergschenhoek en Neede waren afgelast is er door veel vrijwilligers hard gewerkt aan onderhoud. Ook zijn er weer nieuwe hindernissen gebouwd. Het Voetmanpad is aangevuld met een zwaar net- apenhang. Hiervoor heb je extra kracht-lenigheid en souplesse nodig.