Survivalrun – De leukste sport die er is!

Hou jij van klimmen, rennen, klauteren en sportief buiten zijn? Word dan lid van RUIG! De jeugdafdeling van RUIG start vanaf woensdag 6 mei 2020 met gratis trainingen.

Het startvak bij de Stertil survivalrun in Kootstertille. Foto: HP-Foto

Kinderen vanaf 9 jaar zijn welkom om lid te worden. Vanaf de oprichting van RUIG was het onze ambitie om survivalrun voor jongeren mogelijk te maken! Voor de jeugd zijn er vier officiƫle wedstrijdcategorieƫn:

  • JSR 8-9 8 t/m 9 jaar
  • JSR 10-11 10 t/m 11 jaar
  • JSR 12-14 12 t/m 14 jaar
  • JSR 15-17 15 t/m 17 jaar

RUIG is gelegen op Sportpark de Eendracht en heeft een mooie uitdagende survivalbaan die ook geschikt is voor de jeugd. Op Sportpark de Eendracht zijn alle faciliteiten aanwezig, een gezellige kantine, ruime kleedkamers en douches, lockers en vriendelijk en gastvrij personeel. De survivalbaan van RUIG heeft alle faciliteiten van de survivalsport en draagt zorg voor uitdaging en plezier.

De trainers van RUIG bereiden de trainingen voor en zorgen ervoor dat er spelenderwijs getraind word. De basistechnieken van touwklimmen en sportieve conditietrainingen worden afgewisseld met spel & teamopdrachten. Alle kinderen kunnen meedoen! Uiteraard zijn ouders & verzorgers van harte welkom om te komen kijken.

Wil jij binnenkort touwklimmen, netten klimmen en je eerste swingover maken? Geef je dan snel op! Aanmelden kan hier.

Het kinderfeestje van Ward op de trainingsbaan van RUIG.