Lid worden van Survivalrunvereniging RUIG Amsterdam kan vanaf 18 jaar. Ervaring met survivalruns is niet vereist. Wel moet je lid zijn van SBN. Ben je nog geen lid? Geen probleem, wij zorgen dat jij lid wordt. Voor informatie over het lidmaatschap van SBN klik hier.

De contributie, voor het lidmaatschap bij Survivalrunvereniging RUIG Amsterdam, bedraagt €180,- per jaar en kan per jaar of per half jaar betaald worden.

Als lid mag je gebruik maken van de trainingsfaciliteiten van Survivalrunvereniging RUIG Amsterdam. Op de trainingstijden ben je verzekerd via de SBN. Naast de trainingsfaciliteiten zijn er douches, lockers en er is een kantine. Maar boven alles willen we er een echte vereniging van maken. Je kunt dus samen met andere survivalrun-atleten trainen, leren van elkaar, samen nieuwe hindernissen bedenken en bouwen!

Al ervaring?

Als je al ervaring met survivalrun hebt ben je welkom om voorafgaand aan je lidmaatschap 3 maal vrijblijvend langs te komen om te trainen. Lijkt je dit wat? Stuur ons dan een mail dat je langs wil komen om een training van RUIG bij te wonen.

Nog geen ervaring?

Heb je nog geen ervaring, dan dien je eerst een basistraining survivalruntechnieken te doen. Deze training zal meestal bestaan uit een viertal trainingsmomenten. De basistraining survivalruntechnieken kost €25,- en als je na deze training besluit lid te worden, dan zal dit bedrag in mindering worden gebracht op je contributie.

LET OP: de basistraining begint op een beperkt aantal momenten per jaar. Inschrijven kan, data worden bekend gemaakt op deze website en gecommuniceerd naar de ingeschreven deelnemers. Mocht je vragen hebben: via de mail kun je ons bereiken.

Inschrijfformulieren

Klik op de tekst die voor jou van toepassing is.

afbeelding2afbeelding1