Trainers

Trainers

De trainers van RUIG zijn in het bezit van een ‘Basistrainer Survivalrun Certificaat’ – BTS, of zijn bezig deze te behalen en zijn allen in het bezit van een VOG.

Alle trainers zijn ervaren survivalrunners en  lopen mee in verschillende wedstrijdcategorieën. Binnen het trainersteam worden ervaringen vanuit topsport, werken als sportdocent, politieagent en fysiotherapeut, en OCR- ervaring met elkaar uitgewisseld. RUIG heeft als doel om leden veilig en sportief te laten survivallen. Zo veel mogelijk proberen de trainers differentiatie toe te passen om zo wedstrijdlopers en recreanten allemaal te voorzien van een goede training.  De trainers van RUIG stellen zich graag aan u voor:

Theo van Opzeeland

Theo (MSR & LSR) heeft veel ervaring in de survivalrunsport en is een van de oprichters van RUIG. Zijn ervaring uit o.a. de schaatssport en ervaring als topsporter zet hij goed in. De kennis en ervaring van slimme klimtechnieken deelt Theo met veel enthousiasme met andere survivalrunners.

Linda Herb

Linda Herb is sinds de oprichting van RUIG betrokken in de survivalrunsport. Ze heeft veel ervaring met alle verschillende survivalruns in het land. Linda is een betrokken jeugdtrainer en heeft aandacht voor zowel de individu en de groep. Door Linda’s enthousiaste  betrokkenheid en coaching voelt iedereen zich extra sterk.

Jeroen Kaspers

Jeroen Kaspers (KSR) brengt zijn ervaring in de survivalrun & OCR-sport graag over aan anderen. Een mooie combinatie voor de beginnende survivalrunner en niet voor niets geeft Jeroen daarom ook training bij de basistraining. Bij de basistraining komen de voetklem, apenhang en swingover aanbod. Na een aantal trainingen van Jeroen zal je snel de smaak te pakken hebben!

Suzanne Haak

Suzanne is een ervaren survivalrunner en trainer die jeugdtrainingen verzorgd. Ze heeft verschillende runs door het land gelopen en heeft ook lang in Alkmaar getraind. Daar heeft ze ook haar ATS (assistent-trainer survivalrun) behaald. Trainingen van Suzanne zijn sportief, creatief en vooral ook erg gezellig!