jeugdsurvival

Jeugdsurvival

Hou jij van klimmen, rennen, klauteren en sportief buiten zijn? Word dan lid van RUIG! Sinds woendag 6 mei 2020 is de jeugdafdeling van RUIG actief. Survivalrun is de leukste en vetste buitensport die er is dus meld je snel aan!

Kinderen vanaf 9 jaar zijn welkom om lid te worden. Vanaf de oprichting van RUIG was het onze ambitie om survivalrun voor jongeren mogelijk te maken! Voor de jeugd zijn er vier officiƫle wedstrijdcategorieƫn:

JSR 8-9 8 t/m 9 jaar
JSR 10-11 10 t/m 11 jaar
JSR 12-14 12 t/m 14 jaar
JSR 15-17 15 t/m 17 jaar

RUIG is gelegen op Sportpark de Eendracht en heeft een mooie uitdagende survivalbaan die ook geschikt is voor de jeugd. Op Sportpark de Eendracht zijn alle faciliteiten aanwezig, een gezellige kantine, ruime kleedkamers en douches, lockers en vriendelijk en gastvrij personeel. De survivalbaan van RUIG heeft alle faciliteiten van de survivalsport en draagt zorg voor uitdaging en plezier.

De trainers van RUIG bereiden de trainingen voor en zorgen ervoor dat er spelenderwijs getraind word. De basistechnieken van touwklimmen en sportieve conditietrainingen worden afgewisseld met spel & teamopdrachten. Alle kinderen kunnen meedoen! Uiteraard zijn ouders & verzorgers van harte welkom om te komen kijken.

Wil jij binnenkort touwklimmen, netten klimmen en je eerste swingover maken?