De trainers van RUIG zijn in het bezit van een ‘Basistrainer Survivalrun Certificaat’ – BTS, of zijn bezig deze te behalen en zijn allen in het bezit van een VOG.

De trainers zijn ervaren survivalrunners en  lopen mee in verschillende wedstrijdcategorieën. Binnen het trainersteam worden ervaringen vanuit topsport, werken als sportdocent, politieagent en fysiotherapeut, en OCR- ervaring met elkaar uitgewisseld. RUIG heeft als doel om leden veilig en sportief te laten survivallen. De trainers van RUIG stellen zich graag aan u voor:

Theo van Opzeeland

Theo

Theo (MSR & LSR) heeft veel ervaring in de survivalrunsport en is een van de oprichters van RUIG. Zijn ervaring uit o.a. de schaatssport en ervaring als topsporter zet hij goed in. De kennis en ervaring van slimme klimtechnieken deelt Theo met veel enthousiasme met andere survivalrunners.

Mitchel van Luttikhuizen:

Mitchel

Mitchel (KSR & MSR) is een fanatieke survivallaar en heeft ruime ervaring in de sport. Hij loopt dit seizoen het KSR-circuit en coördineert de trainingen bij RUIG. Mitchel heeft zorg voor alle sporters. Zowel de recreant als de wedstrijdloper worden bij zijn trainingen goed aan het werk gezet!

Thijs Jansen

Thijs

De roots van Thijs (LSR & MSR) komen uit het oosten en dat word zeer gewaardeerd bij RUIG. De trainer uit Dinxperlo weet niet van opgeven en de roemruchte ‘tikkie-takkies’ & andere buikspieroefeningen worden nooit overgeslagen! Na de training is ’t tijd voor een drankje,  liefste een Grolsch-beugel 😉

Jeroen Kaspers

Jeroen

Jeroen Kaspers (KSR) brengt zijn ervaring in de survivalrun & OCR-sport graag over aan anderen. Een mooie combinatie voor de beginnende survivalrunner en niet voor niets geeft Jeroen daarom ook training bij de basistraining. Bij de basistraining komen de voetklem, apenhang en swingover aanbod. Na een aantal trainingen van Jeroen zal je snel de smaak te pakken hebben!

Maarten Postema

Maarten

Maarten (KSR) begon in 2002 op het CIOS met de survivalsport. In 2004 vertrok hij naar Amsterdam, waar hij bij de APGS  doorging met survivalrun. Maarten brengt ervaring mee uit verschillende sporten (wielrennen, kajakken, wandklimmen) en door zijn werk als docent kan hij zijn kennis goed overbrengen.