Trainers

Trainers

RUIG mag zich gelukkig prijzen met handje vol enthousiaste trainers, die elke training weer tot een feestje maken! Alle trainers zijn ervaren survivalrunners en lopen mee in verschillende wedstrijdcategorieën. Ons trainersteam bestaat uit een veelzijdige groep met diverse ervaringen, zoals topsporter, werken als sportdocent, politieagent, fysiotherapeut en OCR- ervaring.

De trainers van RUIG zijn in het bezit van een VOG en ‘Basistrainer Survivalrun Certificaat’ – BTS. Dit waarborgt de kwaliteit van onze trainingen.

RUIG heeft als doel om leden veilig en sportief te laten survivallen. Zo veel mogelijk proberen de trainers differentiatie toe te passen om zo wedstrijdlopers en recreanten allemaal te voorzien van een goede training.  De trainers van RUIG stellen zich graag aan u voor:

Theo van Opzeeland

Theo (MSR & LSR) heeft veel ervaring in de survivalrunsport en is een van de oprichters van RUIG. Zijn ervaring uit o.a. de schaatssport en ervaring als topsporter zet hij goed in. De kennis en ervaring van slimme klimtechnieken deelt Theo met veel enthousiasme met andere survivalrunners.

Linda Herb

Linda Herb is sinds de oprichting van RUIG betrokken in de survivalrunsport. Ze heeft veel ervaring met alle verschillende survivalruns in het land. Linda is een betrokken jeugdtrainer en heeft aandacht voor zowel de individu en de groep. Door Linda’s enthousiaste  betrokkenheid en coaching voelt iedereen zich extra sterk.

Jeroen Kaspers

Jeroen Kaspers (KSR) brengt zijn ervaring in de survivalrun & OCR-sport graag over aan anderen. Een mooie combinatie voor de beginnende survivalrunner en niet voor niets geeft Jeroen daarom ook training bij de basistraining. Bij de basistraining komen de voetklem, apenhang en swingover aanbod. Na een aantal trainingen van Jeroen zal je snel de smaak te pakken hebben!

14-03-bouwdag - 226
RUIGvollenhove18 - 13