Trainers

Trainers

RUIG mag zich gelukkig prijzen met handje vol enthousiaste trainers, die elke training weer tot een feestje maken! Alle trainers zijn ervaren survivalrunners en lopen mee in verschillende wedstrijdcategorieën. Ons trainersteam bestaat uit een veelzijdige groep met diverse ervaringen, zoals topsporter, werken als sportdocent, Leraar, Project begeleider, fysiotherapeut en OCR- ervaring.

De trainers van RUIG zijn in het bezit van een VOG en ‘Basistrainer Survivalrun Certificaat’ – BTS. Dit waarborgt de kwaliteit van onze trainingen.

RUIG heeft als doel om leden veilig en sportief te laten survivallen. Zo veel mogelijk proberen de trainers differentiatie toe te passen om zo wedstrijdlopers en recreanten allemaal te voorzien van een goede training.  De trainers van RUIG stellen zich graag aan u voor:

Jeroen Kaspers
Jeroen Kaspers (KSR) brengt zijn ervaring in de survivalrun & OCR-sport graag over aan anderen. Een mooie combinatie voor de beginnende survivalrunner en niet voor niets geeft Jeroen daarom ook training bij de basistraining. Bij de basistraining komen de voetklem, apenhang en swingover aanbod. Na een aantal trainingen van Jeroen zal je snel de smaak te pakken hebben!

Erik Voetman
Naast zijn rol als voorzitter treedt Erik af en toe op als trainer. Met een joviale houding neemt hij de groep 1,5 uur lang mee in een originele training, die altijd tot op het laatste moment wordt voorbereid.

Dick Wolters
Dick geeft zowel training aan de jeugd als aaan de volwassen leden. Dick heeft ruim ervaring met 23 survival runs ruime ervaring in de Survivalsport. Z'n eerste run was in 2014 (Vollenhove)

Lennart van Galen
Lennart leerde de kneepjes van het survivalvak in Grootenbroek. Tegenwoordig is hij actief bij Ruig, waar hij ook trainingen verzorgt. Lennart's trainingen onderscheiden zich doordat hij op democratische wijze input van de groep vraagt.

Patrick
Patrick kan niet alleen heel hard fietsen, maar ook fanatiek survivallen. En dat merk je in zijn trainingen. Patrick verzorgt intensieve sessies, waarbij een training pas geslaagd is als je het de volgende dag nog in je spieren voelt.

Jeroen Stoop
Stoopies Stormbaan, de nieuwste baan in het westen van het Sportpark, is naar hem vernoemd. Als er een baan naar je vernoemd wordt, ben je een hele grote, en dat geldt zeker voor Jeroen. Hij leerde de kneepjes van het survivallen van Theo, maar inmiddels geeft Jeroen zijn tactieken door op maandag- of woensdagavond.

Rozelinde Hoogendijk
Rozelinde is een bekend gezicht voor onze jeugdleden. Met veel plezier verzorgt ze de jeugdtrainingen en bedenkt vaak nieuwe spellen, zoals een survivalversie van Levend Stratego.

Fanny en Harm

De jonge ouders Fanny en Harm zijn onze bekende jeugdtrainers. Menig trainingsavond is er dan ook een tekening van deze twee toppers op het whiteboard te viden.

Micha van der Wal

Micha is niet alleen de vader van 2 van onze jeugdleden hij is ook zelf trainer.

Marvin Teunissen

Hij heeft al meerdere survival runs gelopen waaronder de LSR In Beltrum. Deze ervaring komt goed van pas bij de jeugdtraining die gelukkig iets minder lang duurt.

Pim van der Erp

Mischien wel het sterkste lid van de vereniging. Niet voor niets is dan ook Pims hoekje (West-Noord hoek, veel amrkracht) vernoemd naar Pim. Maar in z'n training laat hij zien dat je niet perse sterk hoeft te zijn om je bandje te behouden.

Theo van Opzeeland

Talent wordt vaak uit het buitenland gehaald en dat geldt ook voor Theo.  Oke Theo woont vlak over de grens en traint al jaren bij Ruig. Theo heeft maar liefst 93 survivalruns gelopen. Een training bij Theo eindigt de volgende dag vaak in spierpijn.

Michel Ootes

Michel geeft incidenteel een jeugdtraining. Zijn (enige) specialiteit is apenkooien.

 

14-03-bouwdag - 226
RUIGvollenhove18 - 13